“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” Kutlandı

Belediye Başkan Vekilimiz İsmet Gülünay, Başkan Yardımcılarımız Bahri Sezen ve Mükremin Dağaşan;1-7 Ekim tarihleri arasında “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle düzenlenen kahvaltı programında ilçe müftüsü Süleyman EROĞLU ve din görevlileri ile bir araya geldi.

Kent park cafede gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Vekilimiz Gülünay, “ Din görevlilerimizin ve camilerimizin hem dinimizde hem toplumumuzda önemi bizler için çok büyük. Dini ve toplumsal değerlerimizi yaşatabilmek, gelecek nesillerimize aktarabilmek ve en önemlisi Kuran-ı Kerim ışığında, peygamber efendimiz Muhammet Mustafa’nın(s.a.v) önderliğinde rabbimize hakkıyla kulluk edebilmemiz için sizlerin bilgi ve tecrübelerinin yeri ayrıdır. Bu bilinçle ve istekle çalışan siz değerli din görevlilerimizin haftasını kutlar, şükranlarımızı sunarız. Belediye Başkanımız Abdulkadir Bey’de sizlere çok selamlarını iletti. Kendisi sağlık problemleri nedeniyle maalesef aramızda bulunamıyor. Ama her zaman sizlerin yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyor. Bu vesile ile geldiğiniz için teşekkür eder, sungurlu belediyesi olarak ne zaman neye ihtiyacınız olursa hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.” dedi.

Önceki BAŞKAN AMCALARI ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ